Ailemveben Online
ailemveben
> Bu sayı

Hafif tadı ve meyve aromasıyla sizi yemekten sonra keyfe davet ediyor.
Kayısı özellikle Betakaroten açısından zengin olduğundan, sinir hücrelerini ve gözleri güçlendirir.
Yazın güneş banyosundan sonra ya da akşam yemeklerinin ardından yenen dondurmaların yeri bir başkadır.
Çok uzaklardan gelen bir tatlı: Bol meyveli, irmikli yoğurt tatlısı.
Meyveli dondurmaya bal da eklenince tadı nefis oluyor.
Bu yepyeni tadı denemekte yarar var.
Çorbalar
Ana Yemekler
Salatalar
Tatlılar
Sütlü Tatlılar
Pastalar
Kekler
Hamur Tatlıları
Reçeller
Şerbetli Tatlılar
Okuyucu Tarifleri
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye olmak için tıklayınız ↓
Arama


 
[ ö Ö ç Ç ı İ ğ Ğ ş Ş ü ]

 >  Yararlı linkler
 >  E-kart
 >  Site haritası
 Açılış sayfam yap
Aile Haberleri Yemek Tarifleri Yaşamın İçinden Kadına Özel Dekorasyon
© Bu site, Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. tarafından T.C. yasalarına uygun olarak yayınlanmaktadır.
Sitenin isim ve yayın hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Sitede yayınlanan yazı, fotoğraf, harita, illüstrasyon ve konuların her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilerek dahi alıntı yapılamaz.